شهید محمود داوودی
زندگینامه
رسالت شهدا دفاع از ارزشهاي والاي انساني و دفاع از صدق و اخلاق و صميميت بـود آنها با همه خودخواهاني كه با جوهر جمال و جلال شـكوهمند انـساني خـصومتي ديرينـه داشتند به مبارزه برخاستند. آنان كه درصدد بودنـد ايـن فـروغ انـسانيت را خـاموش كننـد «يريدون ليطفئوا نوراالله بافواههم واالله متم نوره » آنان مي خواستند نور خدا را با دهانهايشان خاموش كنند در حالي كه خداوند نور خود را تمام ميكند.
هدیهای که از طرف خداوند یکتا به خانواده علی داودی در ششمین روز از مرداد ماه سال 1344 رسید محمود صدایش کردند. او که بدون شک هیچکس نمیدانست روزی خون پاکش برای اسلام و انقلاب بر روز زمینهای داغ جنوب ایران ریخته خواهد شد!.
محمود در یک خانوادهی مذهبی و در روستای شهید پرور و انقلابی محمدآباد از توابع طبس رشد کرد و شش بهار از عمرش که پشت سرگذاشت برای فراگیری علم و دانش راهی مدرسه گردید.
تحصیلات خود را تا كلاس پنجم ابتدائی ادامه داد اما فقرمالی و فقدان مدرسه راهنمایی در روستا موجب شد تا به طور موقّت مدرسه و تحصیل را رها نموده و به كار و حرفهای مشغول گردد و به این وسیله به معیشت خانواده کمکی کرده باشد، وی همیشه پرشور بود و باشور وحال در جلسات مذهبی، دعاهای كمیل و ندبه شركت مینمود. با شروع انقلاب اسلامی به رهبری زعیم عالیقدر حضرت امام خمینی «ره » دوش به دوش امت حزبالله بر علیه رژیم پهلوی به مبارزه برخاست و در راهپیماییها حضوری فعال داشت.
با فرمان امام مبنی برتشكیل ارتش بیست میلیونی، مشتاقانه عضواین نهاد مقدس گردید و به فعالیت در جهت پاسداری از دستاوردهای انقلاباسلامی پرداخت، به دلیل نشاندادن استعدادها و حُسن خلق و تلاش مستمر موفق شد به عضویت نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طبس در آید.
از آنجایی كه كشور در حال دفاع از انقلاب و اسلام بود. به منطقه جنگی اعزام و به نبرد با كفار بعثی مشغول شد تا این كه در عملیات خیبر در منطقه دجله شركت نمود و پس از فداكارها و رشادتهای فراوان در تاریخ 8/12/1362 مفقودالاثر گشت.
پس از هفده سال انتظار و با بررسی های دقیق مسئولان و گروه تفحص و بدست آوردن اطلاعاتی از شهادتش، روح این شهید گرانقدر بر روی دستان امت حزبالله تشییع و در جوار آستان حضرت حسینبن موسیالكاظم «ع» به خاك سپرده شد.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد